Om oss

Vi vill vara det självklara valet för dig som letar efter en rörmokare i Sollentuna. Vi är ett företag som har många års erfarenhet inom branschen. Vi sätter alltid våra kunder först. Våra anställda har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra rörmokeriarbete i ditt hem. Självklart följer vi svenska regleringar och vi håller oss alltid uppdaterade med det senaste inom industrin. Låt oss komma med en lösning för dig och ditt hem till det absolut bästa priset.

Alltid med kunderna först

Våra kunder är alltid den första prioriteringen för vårt företag. För oss är det viktigt att du är nöjd med våra tjänster och våra anställda. Vi lämnar inget jobb om vi själva inte är nöjda med resultatet – och vi har en hög standard på vårt arbete. Vi är flexibla, effektiva och vänliga. Vårt mål är att slutföra arbetet så fort som möjligt för dig. Vi använder enbart material och verktyg av den högsta kvaliteten.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en rad olika tjänster för våra kunder och anpassar oss efter deras unika behov. Vi arbetar både för företag och privatpersoner och det finns inget jobb som är för stort eller litet för oss.

Vi erbjuder bland annat:

  • Installation av värmepumpar
  • Rörmokeri för kök
  • Rörmokeri för badrum
  • Service
  • Reparationer

Om du vill ha mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss! Vårt kunniga team finns alltid till hands för att svara på de frågor som du har.